Medlemskap

Våra medlemskap och sponsorskap spelar en viktig roll i vårt varumärke där vi står för vardagslyx och kvalitet. Vi samarbetar med seriösa, professionella företag och organisationer som arbetar för att stärka kvalitetsnivån inom skönhetsbranschen eller för att hjälpa personer till en bättre vardag.


SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Gilda Cosmetic är servicemedlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation). SHR är en rikstäckande branschorganisation utan facklig religiös eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. Servicemedlemmar är företag som bedriver verksamhet relaterad med hudvård och på så vis ger service till medlemmarna. Företagen säljer t.ex produkter, apparater och utrustning till hudterapeuter. Genom SHR:s emblem visar vi att vi verkar för ett seriöst och kompetent yrkesutövande med ansvarskänsla. Fokus ligger på etik, kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet.
Look Good... Feel Better

Gilda Cosmetic är stolta sponsorer till välgörenhetsorganisationen Look Good… Feel Better som hjälper kvinnor som har cancer. Detta internationella humanitära program ger dessa kvinnor styrkan att känna sig vackra under en prövande tid i deras liv. Gilda Cosmetic sponsrar både ekonomiskt och med vår tid till detta projekt.
KOHF – Kosmetik- och Hygienföretagen

Kosmetik- och Hygienföretagen är en branschorganisation för företag som importerar, tillverkar eller marknadsför kemtekniska konsumentprodukter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel.

KOHF